تحقیق در مورد بهداشت ايمني

تحقیق در مورد بهداشت ايمني
ايمني, بهداشت, بهداشت ايمني, تحقیق, تحقیق در مورد بهداشت ايمني, دانلود تحقیق در مورد بهداشت ايمني, مورد

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد بهداشت ايمني
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 18 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
‏بهداشت ايمني‏خطرات ميكروبيولژي در مواد غذايي ‏بيماري هايي با منشاء غذايي (غذازاد) ناشي از ميكروارگانيسم ها يك مشكل بهداشت عمومي بزرگ و در حال رشد مي باشد، اكثر كشورهايي كه سيستم ثبت و گزارش بيماري هاي غذازاد را دارند افزايش مشخص و بارزي در ميزان وقوع اين بيماري ها بوسيله ميكروارگانيسم ها در مواد غذايي را مستند سازي و گزارش كرده اند . اين عوامل بيماريزا شامل سال‏م‏ونلا ، كامپيلو باكترژئوژني و اشرشياكلي و انگل هايي مثل كريپتو سپوريديم ، و ترم‏ا‏تودها مي باشند .بيماري هاي غذازاد عمومي شده اند چرا كه در آمريكاهر سال حدود 5/6 الي 33 ميليون دلار در انگليس در سال 1996 ، پنج مورد همه گيري با هزينه 700-300 ميليون پوند در كشور هاي در حال توسعه 8/1 ميليون كودك به علت اسهال ناشي از عوامل ميكروبي تلف شده اند و يا در استراليا روزانه11500 مورد بيماري مسموميت غذايي گزارش و ثبت شده اند . افزايش ميزان بروز بيماري هاي غذا زاد ناشي از خطرات عوامل ميكروبي در اين دنياي درحال تحول سريع، پيچيدگي عوامل بيماريزا را نشان مي دهد . اگر چه اكثر اين عفونت ها باعث ايجاد بيماري ملايم يا عفونت هاي شديد حاد و عواقب جدي مانند مرگ مي شوند . اهميت بهداشت عمومي بيماري هاي غذازاد بدليل شناسايي عوامل بيماريزاي جديد در اين زمينه و نيز راههاي انتقال جديد باعث به چالش كشيدن اقتصاد و بهداشت عمومي در زمينه توليد مواد غذايي تنهاست . منابع تامين مواد غذايي در دنياي تجارت بين المللي ، حمل و نقل سريع مواد فساد پذير و حق انتخاب مشتري براي انواع منابع جديد و بهينه منجر به در معرض انواع مولد بيماريهاي غذازاد مختلف از منابع و كشورهاي مختلف شده است . افزايش مصرف غذاهاي رستوراني موجب ايجاد اپيدميولژي هاي جديد بيماري هاي غذا زاد ميشود . تغييرات در نحوه كشت مواد غذايي (كشت مكانيزه) و استفاده از مواد شيميايي علم ژنتيك سيستم هاي بسيار گسترده پخش و توزيع مواد غذاي در سراسر دنيا و افزايش مصرف گوشت . مرغ در كشور هاي در حال توسعه همگي منجر به افزايش ميزان وقوع بيماري هاي غذازاد شده است . تغييرات نحوه غذا خوردن مردم مانند استفاده از غذاهاي نيمه آماده و افزايش زمان بين فرآوري و مصرف مواد غذايي و افزايش مصرف غذا ها در خارج از خانه همگي در افزايش ميزان مسموميت هايي به دليل ارگانيسم هاي ميكروبي مؤثر بوده است .
 

  • تحقیق در مورد طراحی قبل از شکل گيری در شکل دهی فلز 24 ص

    تحقیق در مورد طراحی قبل از شکل گيری در شکل دهی فلز 24 ص 24, از, تحقیق, تحقیق در مورد طراحی قبل از شکل گيری در شکل دهی فلز 24 ص, دانلود تحقیق در مورد طراحی قبل از شکل گيری…

  • تحقیق در مورد فن‌آوري اطلاعات و اثرات آن بر ساختار سازمان‌ها

    تحقیق در مورد فن‌آوري اطلاعات و اثرات آن بر ساختار سازمان‌ها آن, اثرات, اطلاعا, اطلاعات, بر, تحقیق, تحقیق در مورد فن‌آوري اطلاعات و اثرات آن بر ساختار سازمان‌ها, دانلود تحقیق در مورد فن‌آوري اطلاعات و اثرات آن بر ساختار سازمان‌ها,…

  • تحقیق در مورد سيستم نگهداري و تعميرات دستگاههاي ارتباطي و 45 ص

    تحقیق در مورد سيستم نگهداري و تعميرات دستگاههاي ارتباطي و 45 ص 45, ارتباطي, تحقیق, تحقیق در مورد سيستم نگهداري و تعميرات در شركت كارخانجات دارو پخش 40 ص, تعميرات, دانلود تحقیق در مورد سيستم نگهداري و تعميرات در شركت…

  • تحقیق در مورد درآمدى برمدیریت جهانگردى 18ص

    تحقیق در مورد درآمدى برمدیریت جهانگردى 18ص 18ص, برمدیریت, تحقیق, تحقیق در مورد درآمدى برمدیریت جهانگردى, جهانگردى, دانلود تحقیق در مورد درآمدى برمدیریت جهانگردى, درآمدى, درآمدى برمدیریت جهانگردى 18ص, مورد رفتن به سایت اصلی تحقیق در مورد درآمدى برمدیریت جهانگردى…

  • پاورپوینت در مورد اندیشه اسلامی1

    پاورپوینت در مورد اندیشه اسلامی1 اسلامی1, اندیشه, اندیشه اسلامی1, پاورپوینت, پاورپوینت در مورد اندیشه اسلامی1, دانلود پاورپوینت در مورد اندیشه اسلامی1, مورد رفتن به سایت اصلی پاورپوینت در مورد اندیشه اسلامی1 لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل…